WD Lierse SK wint overtuigend Gibo Tournament 2010

WD Lierse SK heeft het 4e Gibo Tournament gewonnen,en dat was zeker terecht!De Ploeg met 6 Belgische internationals wonnen al hun poulewedstrijden en ook de finale was een prooi voor dit nieuwe profteam. Sinaai Girls de Belgiche bekerwinnaar was een waardig tegenstander ,na een 2-0 achterstand deed men nog wat terug 2-1,maar dit was alleen voor de statistieken. Verrassing was de winst in de poule van Be Quick Dokkum tegen Anderlecht,het werd 2-0 en dat was zeker niet gestolen. Anderlecht verspeelde hier bijna een wedstrijd om de 3e en 4e plek maar wist de laatste poulewedstrijd Be Quick Zwolle te verslaan met 5-1. De strijd om de 3e en 4e plek was wederom een strijd tussen deze 2 ploegen,nu was Zwolle de betere het won 1-0. Anderlecht zat er doorheen,ze waren 4 dagen in Sexbierum en hadden toch een andere insteek dan de andere belgische ploegen.Ze gaven veel jeugdspelers een kans om ervaring op te doen en hebben voor de toernooidagen en op vrijdagmorgen nog hard getraint. EINDUITSLAG:

1.WD Lierse SK

2.Sinaai Girls

3.Be Quick 28 Zwolle

4.Anderlecht

5.Be Quick Dokkum

6.AVC

Belgen domineren Gibo Tournament

Op de eerste dag van het toernooi werd duidelijk dat Belgische toppers zit lieten zien,Lierse Sk moest de spits afbijten tegen Anderlecht,een mooi affiche en een spannende wedstrijd,Lierse was snel in de omschakeling terwijl Anderlecht rustig bleef opbouwen de 1e helft brak Lierse net voor rust de wedstrijd open,maar Anderlecht kwam sterk terug na rust en trok de stand gelijk. Daarna leek Anderlecht door te drukken maar opnieuw was het Lierse dat voor kwam en dit niet uit handen gaf. vandaag (zaterdag) nog mooie wedstrijden op het programma met 10;00 Anderlecht tegen Sinaai girls. de Nederlandse ploegen kwamen al tegen elkaar in aktie,zo won Be Quick Dokkum van thuisclub AVC ,maar was Be Quick '28 Zwolle te sterk voor de Dokkummers.Vandaag zal er bekend worden wie de opvolger word van Hamburger SV!

Sinaai wint 1e oefenwedstrijd in voorbereiding

Sinaai Girls is vorige week gestart met de voorbereidingen en speelde gister een oefenwedstrijd tegen de nederlandse 1e klasser Oostkappelle en won deze met 3-1.

Regioteam Noord - Anderlecht op vooravond toernooi!

Op Donderdag 29 Juli zal op het complex van AVC in Sexbierum een traditionele openingswedstrijd worden gespeeld tussen Regioteam Noord en Anderlecht. Deze wedstrijd zal beginnen om 19:30. Het Regioteam bestaat uit speelsters van oa. ONS Sneek,Muntendam,Flevo Boys Be Quick D,MSC Meppel,Vitesse,HTC Zwolle en AVC.

>

GIBO Groep Hoofdsponsor van Toernooi !

Wij als organisatie zijn erg blij dat GIBO Groep heeft getekend als Hoofdsponsor van ons internationale toernooi! Daarmee heeft ook de sponsor zijn naam gegeven aan het toernooi ,vanaf vandaag heet het toernooi dan ook:

GIBO Groep International Tournament!

Definitieve deelnemerslijst 2010!

Hier onder staat de definitieve deelnemerslijst voor het toernooi in Juli:

01.Sinaai Girls (Belgische hoogste klasse en Bekerwinnaar)

02.Anderlecht (Belgische hoogste klasse veelvoudig Belgisch Kampioen)

03.Lierse SK (Nieuwe Belgische Vrouwenprof club met vele internationals)

04.Lutgendortmund(Duitse Regionalliga)

05.Be Quick Zwolle (nr 3 Nederlandse Hoofdklasse)

06.Be Quick Dokkum (nr 4 Nederlandse 1e klasse)

07.AVC Sexbierum (Gastvereniging en 2e klasser)

Sinaai Girls wint Belgische bekerfinale !

Sinaai Girls heeft een prima prestatie geleverd,ze wonnen de Belgische beker,in de finale moest er aangetreden worden tegen Anderlecht,Sinaai won na strafschoppen.Beide ploegen spelen op ons toernooi,mischien komen ze elkaar weer tegen.

Anderlecht de 3e Belgische topper op toernooi!

We ontvingen vandaag het bericht dat ook rsc Anderlecht uit Belgie weer zal deelnemen in Sexbierum. Als organisatie zijn wij hier natuurlijk zeer blij mee.Anderlecht zal een trainingskamp beleggen voor 4 dagen.

Ook de Nr 3 van Belgie Sinaai Girls naar Sexbierum!

Vandaag heeft ook Bekerfinalist en nr 3 van Belgie Sinaai Girl te kennen gegeven dat ze graag willen spelen op het AVC Toernooi. Tamara Cassimon de Hoofdtrainster van de Belgische topper is erg blij mee te kunnen doen,ze zegt enkel goeie reacties te hebben gehoord over ons toernooi!

Lierse SK definitief naar AVC Tournament

De Belgische Profclub Lierse SK komt definitief naar Sexbierum voor het Internationale Toernooi in juli. Lierse dat een grote stap zet naar het professionaleren van de dames in samenwerking met Vlimmeren Sport,heeft de Belgische aanvoerdster Nikki de Cock gecontracteerd deze week,de Cock is nu speelster bij Willem 2 in de Nederlandse Eredivisie,en ook oud speelster van Anderlecht,Ze heeft eerder voor deze ploeg het AVC Tournament gespeeld !Wij als organisatie zijn zeer blij met de deelname van Lierse SK.

Dit weekend laatste gesprekken met Belgische topploegen

Lierse SK en RSC Anderlecht hebben interesse getoont in deelname aan het toernooi,Anderlecht heeft reeds 2x deelgenomen en is dus geen onbekende.Be Quick Zwolle de Nr 1 in de Hoofdklasse van Nederland is ook aanwezig dit jaar,ook hier zijn we heel erg blij mee.

Lutgendortmund 2e duitse deelnemer op AVC Tournament!!!!

Duits regionalligaclub Lutgendortmund zal ook deze editie van het internationale toernooi aanwezig zijn.

2-voudig winnaar Hamburger SV ook op het AVC International Tournament in 2010!!!!

Winnaar 2008

Hamburger SV de 2-voudig winnaar van het AVC International Tournament zal ook in 2010 aanwezig zijn om hun titel te verdedigen. De Duitse bundesliga club staat nog steeds onder leiding van Hoofdtrainer Achim Feifel.

AVC International Tournament in 2010!!!!

Op Vrijdag 30 juli en Zaterdag 31 juli 2010 zal het 4e AVC International Tournament worden gehouden. Voor meer informatie kunt uw mailen naar valktjamme@hotmail.com

  © 2005